Camping Wittelterbrug

Welkom in Drenthe op camping Wittelterbrug!

Camping Wittelterbrug is knus, compleet, kindvriendelijk en geliefd om de centrale ligging tussen de natuurgebieden van Diever en Dwingeloo. Hier kunt u eindeloos fietsen en wandelen. Naast de camping ligt uitstekend viswater. Op de camping is o.a. een overdekt en verwarmd zwembad, dat met mooi weer ineens verandert in een open bad. Er is een gezellige kantine met bar, eetgelegenheid en (snack)afhaalservice, nieuwe speeltuin, sport- en speelveld, jeu de boulesbaan, fietsverhuur, nieuwe sanitairgebouwen en een actief recreatie programmma voor het hele gezin.

Kortom: zwemmen, wandelen, fietsen, vissen, knutselen, puzzelen, speuren, spelen of gewoon luieren, dat kan allemaal op of rond Camping Wittelterbrug.

 

Hier vindt u onze aantrekkelijke arrangementen 2016.

 

 

Onze camping beschikt in de vakantieperiodes over een recreatie team, waar professioneel team de kinderen een onvergetelijke vakantie bezorgen. Waardoor u als ouder ook kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

 

Hier vindt u ons recreatieprogramma.

Wij hebben ook diverse stacaravans en kampeerbungalows te huur. Waarin u heerlijk uw vakantie kunt in doorbrengen. De stacaravans zijn van alle gemakken voor zien, zoals een wc, douche, 2 slaapkamers, digitenne. Verder heeft u beschikking over een volledig ingerichte keuken. Buiten heeft u een overdekt terras met een stoelen en een picknicktafel.

De kampeerbungalow is een een kruising tussen tent en bungalow! Een kampeerbungalow is een vriendelijk ogend zeskantig houten huisje met een oersterk lichtdoorlatend zeil dak. Het grootste deel van de kampeerbungalow dient als woonruimte. De slaapkamertjes (één met 2-persoonsbed en één met stapelbed) zijn door houten wanden gescheide van de woonruimte. Een slaapbank dient als slaapplaats voor een 5e en eventueel 6e persoon. De kampeerbungalows zijn zeer compleet ingericht van kachel tot en met koffie maatschepje. Douche en toilet ontbreken in de kampeerbungalow. Hierdoor is het huisje nu juist een kampeermiddel!

Camping Wittelterbrug film

Camping Wittelterbrug
Wittelterweg 31

7986 PL Wittelte
Tel: 0521-598288

www.wittelterbrug.nl
info@wittelterbrug.nl

Vraag meer informatie aan